före & efter: övre hallen

Bild 864

Före: Dålig bild, MEN, så här såg den ut, övre hallen precis ovanför trappan när vi flyttade in. En märklig sammetstapet med svart botten. Svart är ingen bra tapetfärg, för hårt. Även om det är rosa blommor på.  Men hallå! blommorna slingrar sig neråt….Tapeten var satt upp och ner.

Så, äntligen fann jag en yta att få sätta upp en tapet jag varit förälskad i länge, länge. För det är ju så underbart att titta på tapeter. Målad väv är det värsta jag vet. Varför ha sjukhusväggar hemma när det finns så fantastiskt  fina tapeter. Ja, min morfar var tapethandlare, så jag har det väl i blodet.

Och nu slog jag till på en förälskelse ur BoråsTapeters kollektion Vintage, nr 1604.

Efter:

Bild 1159

Visst är det lite mer vilsamt? Ett hem ska ge trygghet & ro och för det är färgerna viktiga.

Nu är det lite mer förändringar på gång i  övre hallen då trädgårdsbänken har fått flytta för en ny kärlek. Fler bilder kommer senare i veckan.  Det rör alltid lite på sig, men tapeten, den byter jag inte i första taget!

 

2 thoughts on “före & efter: övre hallen

  1. Är detta den svart,vita? Vi var och tittade på tapeter i helgen. Svårt val denna gången, det finns så mycket att välja på! vitt, storblommigt, medaljonger eller fåglar? har inte bestämt oss än men fastnade för att en tapet från just Borås tapeters vintage kollektion, den med syrener på, i svag off white och brun nyans.

    • Go for it Emma! Den är ju helt underbar, perfekt till ett master bedroom! Våran vintagetapet har nummer 1604, det är den mjut beiga. Men den skulle bli för mycket i ett helt rum, syrenerna är ett klart bättre val. Lycka till med tapetseringen och hela utbygget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *