Enda nackdelen med att handla second hand….

Alltså, det finns ju helt klart mest fördelar med att handla vintage & second hand. Det är bra för miljön. Det är bra för plånboken. Du ger ofta  pengarna till någon/något som väl behöver dem. Känslan av att hitta något unikt är fantastisk.

Men, det finns ju ett litet men. Man får ingen betänketid. Man kan aldrig gå hem och fundera, mäta eller matcha.  Nej, slår man inte till direkt så finns det ofta inte kvar. Ibland räcker det att man vänder ryggen till så bär någon annan iväg med dyrgripen man bara skulle gå och hämta en korg till för att orka bära….

Och nu sitter jag här och ångrar mig. Bittert. Hittade ett par så fina skor på Myrorna i fredags. Väldigt lika de Signe har på brudfotot från 1917  i ett tidigare inlägg.  Har just insett att de skulle vara PERFEKTA till ett bröllp jag ska på i vår. Klänning och allt är klart, bara skorna fattas. HUR kunde jag inte tänka på detta i fredags??  Hur?? Och idag kan jag inte besöka Myrorna innan strax före stängningsdags. Frustrerad.

Jag vet att det är minimal chans att de finns kvar. Men snälla, snälla  håll tummarna för att jag får ett par egna bröllopsskor idag.

One thought on “Enda nackdelen med att handla second hand….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *