skor, skor, skor!

Jajamensan, skor blev det! Fast inte de jag tänkt…..Som det ofta är i livet. Sladdade in på Myrorna med hela 5 minuters marginal. Kastade mig fram till skohyllan och HURRA, där var de. Och JA, jag fick i foten, men NEJ, det gick inte att gå i dem…. Visade sig att det stod 36 istället för 38 på storleken. Och att sitta ner ett helt bröllop är ju inget alternativ. Så det står kvar på hyllan, till glädje för någon med små fötter.

Först till kvarn!

Bild 029

Visst är de söta! Hoppas de får gå på bröllop eller kanske student med någon annan.

Ett nytt bord med skor var uppdukat. Med helt nya skor. Så det blev två färska vårskor istället. Aldrig använda men ändå köpta i andra hand.

Bild 009

Fräscha va? ” För folk med ena foten i tennisgruset och den andra i modevärlden” står det på märket Jim Rickey´s sida. Humm, jag vet inte det jag. Tänker mig mer de röda till den här väskan.

Bild 015

Från Erikshjälpen såklart. Matchat och klart när man är på det humöret. Kanske lite tennis över det hela ändå 🙂

100 kr st för skorna. Och snart snart är det så torrt ute att de kan börja användas. Jag är redo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *