Blomsterdagar: Söndag/Onsdag/Fredag

De går ju så fort. De där dagarna som Mads Mikkelsen pratar om i reklamen. Och rätt vad det är har man glömt att vattna och bästa blomman ser så ledsen, så ledsen ut. Inte bra.

Därför har jag valda dagar då jag vattnar. Går runt med min kanna och pratar lite med alla mina blomster. Pysslar. Söndag / Onsdag / Fredag är det som gäller. Lätt att komma ihåg. Nu när vårsolen är stark får jag och kannan besöka vissa fönster varje dag, men i resten av huset gäller Söndag/Onsdag/Fredag.

Söndagar får de lite extra kärlek.

Bild 023

Min Myrten behövde bli ordentligt blöt och fick en genomsköljning i diskhon.

Och i duschen ser det ut så här just nu. Surt för den tonåring som snart vaknar och vill ha en dusch. Icke Sa Nicke!

Bild 044

För här blomstrar några av husets alla murgrönor. Älskar, älskar murgrönor. På båge &  i amplar. Ute & inne. Mer tacksam växt får man leta efter. Så rolig att skapa med. Så grön & frodig. Ge den en dusch emellanåt och den tackar dig med ljusgröna fina små nya blad och ett långt liv. Utan spinn & löss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *