Skärtorsdagsfest!

Idag ska jag hem till en kollega som byggt ett nytt hus. Alltid roligt att träffas lite utanför jobbet! Någon har ju ordnat med blomma men sent i går kväll föll skaparlusten över mig så jag gjorde två små blomster att ta med ändå.

Nu är de redan inslagna i cellofanet och lite svåra att se, men så här blev det,

Bild 015

En sockerskål till vännen som har nytt hus,

Bild 013

Och en silverplantering till en kollega som alltid är så hjälpsam och verkligen förtjänar en fin påsk. Blommor är ett mysigt sätt att visa tacksamhet på, ingen har blivit sur ännu så länge iallafall:)Bild 011 

Nu åker jag på skärtorsdagsfest.

Dagens påskynt får vänta till kvällen. Sent i kväll lär det bli. Så vi säger på återseende så länge!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *