Bästa skohyllan ever

Möblerade om i sovrummet under påsken och fick en Pilasterhylla över. Ja inte en äkta pilaster, varför betala 4000 får något man kan finna för 400. Inte jag iallafall. Detta med märken förstår jag mig inte riktigt på. Funktion är viktigare, och att det tilltalar hjärtat, gör mig glad. Och det gör denna hyllan som nu fick flytta ut i hallen för att visa upp ett annat glädjeämne: skor!

Bild 038

Tapeten, en marimekko är jag inte alls överens med, ett väldigt krävande mönster. Lite kul är den men jag vill ha lugn och ro omkring mig då livet i övrigt har full fart. Så jag drömmer tapetdrömmar….

Lampan hittade jag hos Erikshjälpen för bara 60 kr i sommras, gillar den väldigt mycket. Enkel.

Men skohyllan, visst blev det bra! Helt egoistiskt la jag beslag på den som ensam kvinna i huset. Men skor från 5 karlar lämpar sig inte att visa upp på detta sätt. Tonåringarnas skor alltså, man vill bara gråta ibland.

Ser nu att det är precis 50 /50. Hälften av skora är secondhand fynd och hälften är köpta i en ”vanlig affär”. Går det att se vad som är vad tro?

Bild 044

De här är iallafall nya! En förälskelse på webben, hemklickade från den faschionabla sidan ellos.se….Kan verkligen rekommendera ellos, de har allt. Bland annat höga boots i spets. Köpta med en kupong på 40% rabatt. Naturligtvis.

Bild 041

Har övningsprommenarat i dem hemma i helgen, inte så van vid så höga klackar. Känns lite ”styltigt” att vackla runt på, men jag lär mig. För så här söta skor måste bara användas!

Bild 034

Bild 046

 

2 thoughts on “Bästa skohyllan ever

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *