Gult, gult, gult!

Bild 021

Jag har fått en lika plötslig som oväntad kärlek. Till färgen GULT!

Allt började med denna klänningen som jag hade i lördags på bröllopet. Fann den i somras på Erikshjälpen och det var kärlek vid första ögonkastet. Så sött tyg.

Sen hittade jag den här:

Bild 129

Vilken väska va??

Köpte den när jag besökte Köpenhamn med jobbet i höstas. Det var en mulen dag när jag inte alls var på humör för shopping men när denna stod i ett fönster med skylten, provkollektion – udsalg 50%- så var det något som klickade till. Vet knappt vad jag betalade, danska valutan är inte min bästa gren, men det var det värt för den är i skinn och har hållit sig så fin. Fullkomligt älskar den!

Så hittade jag de här på Åhlens vinter rea,

Bild 052

Vilken matchning, klart man slog till!

Bild 055

Och förälskelsen håller i sig, nu har de här flyttat in….

Bild 040

Gula Loafers.

 Sköna, finns att beställa på Ellos nu om det skulle vara någon mer som drabbas av Gula Febern 🙂

 

 

 

One thought on “Gult, gult, gult!

  1. När man var liten sa man ju alltid: gult e fult….hahaha. Men så fel man hade! Fina fynd du har hittat och gult är nu högsta mode 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *