Två blir ett

20130614-224740.jpg

14 juni. Inte bara en student dag utan även min bror och hans söta frus bröllopsdag. 10 år idag. Grattis! Bad att få låna ett foto för deras brudbukett är bland det vackraste jag sett. Ser ni hur den andas kärlek? Den svaga hjärtformen. Det lilla silverhjärtat. Hjärtan på tråd som mjukt väver in buketten. Och så två riktigt fina pioner i centrum för att manifestera hur två blir ett denna dag.

20130614-225203.jpg
Just idag kan jag inte låta bli att fundera kring hur mitt liv blivit om jag vågat följa mitt hjärta och gå floristlinjen på gymnasiet. Jag ville det så gärna, läste prospekt och gick på öppet hus. Men blev avrådd av typ alla. Den gav ju inte högskolebehörighet. Och det är ju rätt, att en kvinna ska ha utbildning och kunna försörja sig själv. Men det finns fler vägar dit än att läsa på högskolan. Och nu bor blomstren här, på min blogg, i mitt hem, i min själ. Men jag undrar, hur hade livet varit om jag själv som 15 åring haft modet att följa det råd jag idag ger alla som vill lyssna: Följ ditt hjärta.Då ordnar sig allt det andra på vägen. Men om du inte lyssnar på ditt hjärta, då kan hela livet bli fel. Eller iallafall mer komplicerat.

”Framför allt som ska bevaras må du bevara ditt hjärta ty därifrån utgår livet”

20130614-231439.jpg

Florist: Gunn Marit Gjemble
14 juni 2003 i Romskog, Norge

2 thoughts on “Två blir ett

  1. Håller med förra inlägget! Du kan väl satsa nu! I annat fall är det fantastiskt att ha en sån bra hobby, blommor förgyller ju verkligen vardagen. Min enda hobby är väl shopping, hahaha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *