Bokklubbsavslutningen

Bild 042

I kväll har varit en mysig afton. Dukade på altanen i kvällssolen för te i servisen BodaNova Blåklint.  Min samling växer stadigt och vasen är senaste tillskottet från Bra & Begagnat. 

Det var dags för sommaravslutning med bokklubben.

Bild 047

Hade tänkt baka scones med det hans inte med. Men Ica Maxi har supergott bröd. Boken vi läst var Josefin Sundströms debutroman Vinteräpplen. Det var jag som valt boken, men detta till trots har den lästs minst sagt slarvigt. Har väl haft lite annat att tänka på…Vi tyckte boken var välskriven men sorglig, så sorglig. Tre kvinnoliv, tre generationer. Var rörande överens om att Finland verkar inte vara något roligt land. Alls. Betyget är inte färdigt då en av kubbens medlemmar saknades i kväll. Men det blir runt medel.

Sen fick vi besök av en MaryKay konsult, Malin Johansson som dukade upp en massa roligheter,

Bild 072

medans vi drack lite svalt i finaste glasen från Röda Korset.

Bild 052

Har använt dem flitigt till vårens alla fester men inte lyckats få med på bild innan. Det är ju lite stimmigt med stora kalas. Men ikväll var det lugnt & fint så nu fastnade de på bild. Visst är de söta?

Bild 065

Så fick vi ett fot och ben SPA. Så härligt. Underbara dofter i alla produkter. T.o.m i brun utan sol. Ni vet ju hur de kan lukta. Men denna var frisk och mild. Så jag slog till, nu ska benen få lite färg. Måste ju matcha upp den nya tånagelfärgen lite.

Bild 069

Kan ni göra det här – spreta med tårna? Det tycker min man är jätteroligt, han hade aldrig sett någon som kunde det innan vi träffades. Tur att man har sina skills här i livet. Väldigt användbar talang.

Det var min måndagskväll det! Värre måndagar har jag haft i min dag….

Vill ni också ha ett nice hemma SPA rekommenderas denna duktiga konsult varmt, full av roliga ideer är hon,

Bild 053

www.malin.johansson1.marykay.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *