Till Svärmor

Nu är vi påväg till mina svärföräldrar i Östervåla. De bor så fint på landet utan onödig elektrisitet då de mår bättre utan det. Det respekterar vi såklart genom att stänga av mobilerna. Så nu blir det inget här på bloggen förren imorgon när vi far hemmåt igen. Hem för att möta upp tonåringarna som varit hemma själva med kompisar. Alltid bäst ändå, när familjen är samlad under ett tak igen.

Men tills dess tänkte jag visa den lilla blomman jag tog med.

Bild 130

Ur mitt förråd valde jag denna lilla näpna sås-skål. Söt i sin enkelhet i gammalvitt/beige porslin med några väl valda blomster på. Inuti planterades en Plättar-i-luften blomma.

Bild 132

Tillsammans med en liten ängel och en önskan från www.formiakeramik.se

Bild 128

Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne”

Mycket solsken önskar jag er bästa svärmor & svärfar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *