Veckans Fynd: Glitter

Veckans fynd fann jag i torsdags hos Erikshjälpen i city. Det var makens dag att hämta på dagis och liten, liten stund att titta in mellan jobbet och avtacknings-middagen var min. Gick till smyckesdisken för att leta efter något till min bästa kollega. Och det fann jag, ett armband i precis rätt stil som prydde hennes bukett. Skulle precis betala när den söta kvinnan bakom disken säger: Har du sett det här, det ser ut att passa dig….

IMG_6769

Så underbart vackert!

En rosa/lila stor sten i ett välarbetat bo med  fina detaljer.

IMG_6756

Kedja och hänge i äkta silver, 125 kr.

Jag blev kär direkt, kände att det var just det här som saknades i smyckeskrinet. Som kronan på verket till två tidigare fynd: pärlarmbandet från Röda Korset och löjtnantshjärtan- örhänge från Bra & Begagnat.

IMG_6718

Passar fint till förra veckans fynd, kavajen. Och till mycket annat också. Det syns, utan att ta över. Lagom långt. Vill jag gå på vintagelooken helt så matchar de fint med de här klenoderna, Lady Di-hänget. Kort sagt, ett riktigt fynd på många vis.

Tror bestämt att det bli höstens favorit!

One thought on “Veckans Fynd: Glitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *