Mossa

IMG_6961

 

Nu är den här: moss-säsongen! Älskar att gå i skogen och plocka och sen binda och skapa. 2009 när jag var föräldraledig var en riktig mosshöst, jisses vad grejer det blev då. Babyn i babysitter på köksbordet och högar av mossa runt. Så kunde jag sjunga, gunga och skapa samtidigt. Det var tider det!

Men nu är nu och inte så dumt det heller. Till förra helgen kräftskiva ville jag att det skulle vara fint på trappen. Fick en ide när jag hittade denna fina stolen på vår egen vind. Min fyndvind! Riktigt gammal är den med en vacker sits.

IMG_6967

 

Så mossan lindades överallt utom på sitsen. Använde fin myrtentråd som jag köpte på Florahelgen. Annars går det bra med sytråd som jag ofta använt innan, men den är lätt att dra av bara. Och ståltråd lite för tjockt. Vill du prova kan du säkert köpa myrtentråd i din blomsterhandel. Mossa är verkligen lätt och roligt att jobba med, fler skapelser kommer säkert framöver. På stolen blev det så här.

IMG_6970

Kan det bli mer höst?

IMG_6985

IMG_6990

Det lilla ljus jag har, det ska få lysa klart….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *