Veckans fynd:Socker

IMG_8820

Veckans fynd blir en liten fining som stod i Myrornas skyltfönster och ville följa med mig hem. Lyckades ignorera den flera dagar men till sist kapitulerade jag. För visst är den fin, den lilla plåtburken som en gång innehållit socker. Men det var längesedan, för nu den är riktigt rostig, full av patina. Med sin dova röda färg är den som gjord för att hysa en Amaryllis, den första för i år.

Veckans Fynd: Plåtburk från Myrorna, 90 kr

IMG_8847

Lillasyster Hyacint får bo i en burk av samma färg och form, bara si sådär en 80 år nyare. Fick den i present den här kvällen. Nu när chokladen är slut är det kul att kunna återanvända den, att mixa gammalt och nytt. Socker är ju alltid socker, eller hur 🙂

Vill du se fler veckans fynd? Har ordnat en Etikett – det är alla orden en bit ner till höger på sidan. Bara att klicka på ordet veckans fynd! Där hittar du dem alla, tror detta är nummer 18 minsann.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *