Opolitiskt gult

IMG_9633

Nu smyger jag fram det gula och det fick börja på matsalsbordet till festen för maken i går kväll. Tre likadana gula vaser, köpa på tre olika second hand affärer till olika priser. Står inget i botten men jag gissar att de kommer från något stort känt varuhus eftersom jag lyckats hitta tre, en hel liten samling. Tyckte de blev fina så här med bara enkla kvistar i . Valde Ek kvistar då de är lite mustigare med tjocka knotor, mörk färg och fina knoppar just nu. Vackrare än den tunna björken.

De små glasflaskorna kostade 1 kr stycket hos Röda Korset. Fina med små matchande Vårgäck från trädgården i. Lyser som solen.

IMG_9650

Vi hade en mysig kväll med varma mackor och semletårta. Pratade politik, i den här släkten har valåret redan börjat det är tydligt det. Ideologier och skatter, företagande och vård, skola och invandring. Frågorna är många och vi har två som ska rösta för första gången så diskussionerna kommer gå heta framöver. Bra det. Fast just idag vill jag inte ta något enda större beslut än att det är fint med gult, det är en färg som ger hopp. Dessutom är det, konstigt nog, en helt opolitisk färg. Skönt.

One thought on “Opolitiskt gult

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *