Bloggbokklubben

Men hallå! Jag har ju missat att summera sista bloggbokklubbs boken: Konsten att vara kvinna. Tack snälla alla ni som läste och skrev. Vinnarna Charlotta, Emma och Anna får varsin bok på posten med mer läsglädje. Om Konsten att vara kvinna tyckte vi alla ungefär det samma: Vi vill inte byta liv med Catlin för vilka konstiga relationer och allt detta knarkande….Men alla gjorde vi insikter om könsmaktsordningen i världen och varför saker är som de är. Och hur vi vill att de ska vara. Författaren är 35 år och det var tydligt att vi som var jämnåriga med Catlin gillade boken mer. Vi har väl hunnit stöta på mer av sexismen helt enkelt är jag rädd.

hämta (2)

 

Så är du säg 33 år fyllda är detta mitt tips inför läsningen på Beach-14.

Nu tar Bloggbokklubben ett tidigt sommarlov och säger på återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *