Lite rosa piggar alltid upp!

IMG_2417

Härligt rosa luktärtor växer vilt nära vårt hus och  jag brukar plocka dem för att göra olika saker med, såklart ska de få chansen även i en brudbukett. Så fina ihop med den ljuvliga crèmefärgade rosen Vendela. Gillar kontrasten mellan den stora och den lilla blomman, mellan det odlade och det vilda.

IMG_2299

Ett heltäckande handtag i spets passar fint till den nätta buketten. Kan vara svårt att få till en fin botten vid stjälkarnas slut men skam den som ger sig, till sist blir det så här fint. Knallrosa mot en vit klänning, det piggar verkligen upp både på bröllop och andra mer vanliga dagar!

IMG_2418

En liten hjärtan på tråd fick slingra sig runt. Hjärtformen är bara helt oemotståndligt till just bröllop tycket jag, den är så nätt och fin, lilla hjärtat.

IMG_2310

Här har ni den, klänningen jag gifte mig i för precis 20 år sen. Tog ner den från vinden till bröllopsdagen i januari men har sen skjutet upp själva provandet länge. Väldigt länge. Men med ett gäng buketter att fota slog inspirationen till och min starka fina make fick igen blixtlåset, hela vägen upp. Trevlig känsla ändå det ska inte förnekas. Och en sån här liten trevlig bukett hade jag absolut kunnat tänka mig om vi skulle gifta om oss!

One thought on “Lite rosa piggar alltid upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *