Brudbukett med maxlängd

IMG_2318

En less is more bukett med effekt blev det här. Den vita rosen Akito tillsammans med den cremefärgade Vendela och bara lite sommargräs. Effekten i buketten finns istället i skaften. Här fick de ha kvar maxlängden, precis så här långa och fina är de. Jag är svag för stjälkarna. Så fort taggarna är borta är de så härliga att jobba med och hålla i. Älskar ljudet det ger, liksom klonk-klonk-klonk. Ja, det är ju som trä, det är ett levande material klart du gillar det säger mannen i mitt liv.

IMG_2487

Gjorde två spetsfästen som effekt, fästa med pärlor.

IMG_2313

Inget för alla men kanske för någon. En bukett med stor stjälkeffekt skulle jag rekommendera till någon som är både längre och nättare och jag – och har med mer modern klänning. Tänk en snäv sak i spets och sjöjungfrusläp, det skulle vara finfin det till en bukett som är både enkel och maxad på samma gång.

IMG_2490

One thought on “Brudbukett med maxlängd

  1. Så snygg bröllopsvinet synd att man redan är gift. Annars hade jag beställt av dig Kram från ett soligt Italien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *