Livet är randigt

Igår var en svart dag. Jag är som hudlös, gråter nästan hela tiden. I en av alla de fina varma kommentarer ni skrev efter söndagens inlägg står om filtret. Att nu är mitt filter för vad man säger och inte, hur man ska känna och tycka liksom trasigt. Det kände jag verkligen igen mig. Filtret är trasigt. För det och flera andra kloka ord som ni skrivit till mig är jag så tacksam. Jag läser allt flera gånger och återkommer till det snart igen. Just nu ville jag bara dela några ord min mamma skickade mig. Mamma kom hit igår och höll om mig en stund, lät mig vad ledsen i en varm famn mitt i röran. Sen skrev hon ett SMS.
”Livet är randigt. Det innehåller både sorg och oro, glädje och framgång, kantat med raksträckor där livet bara flyter på” Livet är randigt! Så sant. Just nu längtar jag starkt efter en raksträcka där allt bara flyter på, det vore skönt. Men på vägen dit ska jag försöka måla den här dagen i mitt väldigt randiga liv i en ljusare färg. Väskan är packad och jag ska åka till stadens badhus. Jag har just fått ett telefonsamtal som gav mig hopp. Ikväll ska jag träffa vänner för en speciell grej jag gärna berättar mer om senare. Så plingade det i telefonen och jag fick ett så fint SMS av min mamma att jag vill dela det med er alla. För jag tror att det finns fler än jag som behöver höra just det här. Önskar dig en fin novembertisdag!

20141118-115945.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *