En ljusare dag

Det går trögt ned julpyntandet. Känns liksom fel med alla tomtar och allt rött. För här skiner SOLEN idag. Helt underbart! Så hälften av allt jul åkte tillbaka ner i lådorna, det får bli mer sparsmakat i år. Så gick jag ut på min älskade Trapp istället och solade ansiktet. Finns det nått mer hoppfullt är att känna solen, ljuset, värmen. Love it!

20141125-140123.jpg
De här är jag också in love with. Min syster kom på besök i söndags kväll och vi gjorde naglarna ihop. Det var verkligen länge sedan nu men oj vad jag gillar det, att se färg på naglarna. Ett lager rött och ett lager glitter blev så här decemberfint. Mina depend GelLack- flaskor börjar tryta så jag hoppas ersättaren kommer snart för jag vill ha mer jul på naglarna än i huset tydligen;)

2 thoughts on “En ljusare dag

    • Men wow!!! Vilket tips!! Jag som verkligen letat på Tradera, blocket, butiker mm. Men Norge har jag ju inte tänkt på! Tack!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *