Julaftonsmorgon

20141224-074506.jpg
Godmorgon alla vänner! Nu är den här, julafton. Vi sitter under täcket i soffan Josef och jag och ser på Barnkanalen. Just sett slutet av julkalendern som varit mysig i år. Alla andra sover och det är ännu mörkt. Snart ska jag klä mig fin, locka håret och koka tomtegröt tillfrukost innan vi väcker gänget och dagen börjar på allvar.
Igår var det dagen före, en av de bästa på året. Alla är hemma och”paketar” och rimmar.

20141224-075122.jpg
Det var lite bökigt för en glasvas sprack i min hand och jag fick sy jacket i tummen i måndags. Det var dags för ”månadens besök” på akuten. Varje månad sedan april har jag varit där med en familjemedlem och såhär avslutningsvis blev det min tur;) Men inget vatten eller kök på 12 dar sa läkaren strängt så lite extra husmorsjullov för mig iallafall. Skönt. Fast det är svårt att skriva med vänster. I år tänkte jag bjuda på min julafton i bilder. Juldagen är en favoritdag att läsa många bloggar på, kul att se vad andra gör en dag då alla gör samma men ändå inte. Så ni ska få se min med mer bild än text;)

20141224-075956.jpg
Tills dess önskar vi två god jul med den här ljuvliga krubban från pysselkungen. Låt stjärnan lysa för dig idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *