host host host

  

Klockan är snart tolv och här ligger vi och sover ikapp. Natten har varit tuff. Josef blev plötsligt sämre igår med otäck kruppliknande hosta och väldigt hög feber. En feber som var svår att få ner trots extra avedon doser. Vi har suttit vid ett öppet fönster och jag har baddat med våta kalla handdukar på överkroppen, då blir han lite lugnare. Men ändå varm som en bakugn och det känns lite läskigt trots att jag varit med förr. Just nu sover han tackochlov lugnare och jag funderar på att ta mig en dusch och åkta till Apoteket för att bunkra upp innan de stänger. Idag blir det nog inte många knop gjorda här hemma och fotoredigering till bloggen kanar ner på to do listan. Barnen och hälsan går först och idag blir en dag att bara ta sig igenom känner jag. 

Hade vi varit pigga skulle vi åkt på barnkalas hos Erikshjälpen i Huskvarna. Massa skoj och alla intäkter går till behövande utsatta barn i Sverige, ett bra initiativ!

Önskar er alla en fin helg i vårvädret, kram från sjukstugan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *