Saker jag gör som min mamma gjorde

  

När man var sjuk kom mamma alltid med en tallrik där smörgåsen var skuren i små små bitar. För mamma visste att var det nån gång man åt med ögonen så var det när man var sjuk. När allt känns gigantiskt och smakar papp. Då är det lättare med små små  portioner. Mådde man illa var mackan alltid rostad för ju torrare ju lättare att svälja.

När mina barn är sjuka gör jag likadat. Skär mackan i små bitar. Den här gick dock inte hem, Josef hittade tre fel. 1) för mycket på tallriken 2) för mycket smak på osten 3) för stora bitar. 

Han var riktigt dålig i går, kom aldrig ur sängen vilket är extremt ovanligt för en femåring. Men idag är det tackochlov bättre och nu har vi flyttat oss till TV:n. Han har just ätit en liten burk Yoggi. Det går åt rätt håll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *