Man kan köpa tid!

Att vakna och somna om till ljudet av spring i trappor och dörrar som går igen. Att lyssna på trafiken utanför, alla på vägs till sin dag, till en vanlig vardag i livet med stora kliv och andan i halsen. Men för mig är det onsdag och ledig dag.

 Vi börjar den nya dagen med sisådär 100 parti tre i rad. Han älskar det och jag låter han vinna 85% av gångerna. För att få höra det där klingande skrattet och se glittret i ögonen. Idag är första dagen på en hel vecka han vaknar utan feber, klart han ska få vinna då!
Det kostar oss ungefär en tusenlapp varje onsdag jag är hemma. Sisådär 50 000 på ett år. För mig är det värt varenda krona, för mig är det en ren investering. En investering som skapar balans, hälsa, kraft, kärlek, liv & lust. Jag gillar verkligen mitt nya jobb på alla sätt som bara går men jag gillar att bara leva med. Att få räcka till lite lite mer för alla inklusive mig själv – det är vad jag köper för mina 50 papp och det är ett köp jag varmt rekommenderar fler!

One thought on “Man kan köpa tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *