En bra dag!

Idag är en bra dag! Solen skiner och jag har jobbat några timmar. En bra dag att ringa på, tycker det är så roligt att jobba mer mot privatkunder nu och det är många trevliga samtal om dagarna. Sen har studenten fått jobb! Han var så GLAD när han ringde för det har varit motigt. Han sökte b.la på Arla och det var över 700 sökande. Inte lätt att vara ung och försöka ta sig in på arbetsmarknaden idag. Men idag har han fått besked om nästan tre månader på Electrolux lager, så skönt för oss alla!

Nu ska jag ta ett träningspass i trädgården, ny fin matjord ska skottas av kärran för här ska det bli gräsmatta. Vi har köpt nått som hette Turbogräsfrö och jag håller tummarna för en fin matta fortare än kvickt. Helt till den 12:e juni.

Sen blir det till att svida om och jag tror det blir det här.

IMG_6178

 

Ny klänning som åkte med Ellosbeställningen som just anlänt. Den här hittade jag i REA hörnan och den visade sig vara ett kap. Tjockt fint tyg och en modell som kan funka året runt. Randigt är alltid kul och ikväll ska jag ut på kul. Jag är bjuden på tjejmiddag! I hela mitt liv har jag aldrig varit på tjejmiddag tror jag. Lite fika och kalas såklart men aldrig en riktig tjejmiddag. Jag har helt enkelt inte haft så många tjejkompisar, varit för upptagen med ”projekt familj” i många år tror jag. Men jag var ledsen över det och bestämde mig för att försöka finna fler vänner. Bokklubben är en del av det beslutet.

Så flyttar vi hit och får världens bästa förskola som gett mig lika många vänner som Josef som faktisk går där. Dubbel välsignelse och jag är så tacksam och GLAD över det. Känns så spännande att gå på tjejmiddag, barnkalas för mammorna idag liksom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *