Balsmycke, handledsblomma och corsage till det vackra paret

IMG_6714

 

Kanske har jag sett för många amerikanska filmer i min dag men jag tycker det är en fin gest att mannen tar med en blomma till sin date. Flera månader har hon grejjat med att göra sig fin inför kvällen och för honom, det minsta hon kan få är en blomma av kavaljeren. Det har jag lärt mina söner och ibland hjälper jag dem på traven med romantiken och etiketten. När det vankas Studentbal duger ingen bukett från Ica, då ska det vara något extra.

Sonens baldate Matilda är en härlig tjej med personlighet och färg, värme, omtänksamhet och humor. Allt det tänkte jag skulle få synas i en annorlunda blomma – ett balsmycke. En blomma att fästa kring handleden- precis som på film.

IMG_6715

 

Valde vilda sommarblommor för att det inte skulle bli för stelt och obekvämt utan mer kul och lekfullt. Ängsblommor har inte samma hållbarhet men för en stund på röda mattan håller de fint. Mycket färg till kvällens finaste gladaste klänning ville jag ha. Det var lite trixigt att få till med band och allt men till sist så satt allt på plats.

IMG_6647

 

Sonen fick ett corsage eller knappnålsblomma i samma stil, fint mot den svarta kavajen. Blommor på klädern symboliserar verkligen fest & högtid, det skulle vi ha mycket mer!

IMG_6808

 

Vackraste paret på röda mattan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *