Prinsessan Sofias Brudbukett!

Brudbukett362

 

Här är den, Sofias brudbukett!

Så vacker, bestående enbart av rosor. Många olika rosor som Austinrosor – ofta kända som trädgårdsrosor, Ambrosia och rosen Stockholm med flera. Några kvistar Myrtel som traditionen bjuder men annars bara rosor. Väldigt vackert med knopparna som ger grönska, liv och rörelse.

H.K.H.+Prins+Carl+Philip+och+H.K.H.+Prinsessa+Sofia+Foto+Mattias+Edwall+Kungahuset+WEBB

Vilket bröllop det var! Helt amazing är mitt betyg. Varmt och personligt rakt igenom med en kärlek som lös stark långt utanför TV rutan. Jag blev bländad och satt vid TV:n hela kvällen, det var omöjligt att slita sig.

Och tänk att jag gissade så rätt på brudbuketten!

images (5)

Att det blev en i FÄRG som jag spådde och hoppades, så kul. Att det blev i aprikos, orangea, persika toner i brudbuketten och  mer rosa toner till festdekorationerna. Så här kommer brudbuketterna se ut 2015 och 2016, kungliga stora bröllop visar ofta vägen. Med rätta, när det är så här fint.

images (8)

Formen fick vara lite vild även om hovfloristen Claes Carlsson beskrev den som dropformad. Nja, det tycker jag inte att den var utan mer åt det runda hållet. Modernt organiskt rund skulle jag vilja kalla formen. Lite tung förstod man också att den var då Sofia behövde byta hand emellanåt.

sofias brudbukett undersida

Vad jag kan se så är den handbunden, ser inte ut att vara gjord i en oasishållare. En hållare måste man alltid täcka/dölja undersidan på men här ser det handbundet ut. Handtaget är lite tjockare och oregelbundet upptill med. Ett imponerande hantverk av allra högsta klass. Säkert är några av blommorna trådade och tejpade annars skulle handtaget varit minst tre gånger så tjockt med denna mängden blommor. Formen skulle också varit mer uppåt om det var enbart rena stjälkar, här har man blandat flera tekniker. Jag säger det igen, ett otroligt imponerande hantverk!

jubel

Hela bröllopet var imponerande och du kan se det på SVT play ett helt år framöver. Vill du inte se hela vigsel – fast det tycker jag verkligen du ska göra – så rekommenderar jag mina favoritklipp:

Sången ”Paraply” från vigseln HÄR

Om brudbuketten HÄR

Sofias kärleksförklaring HÄR

Grattis Carl-Philip och Sofia – Kärleken övervinner allt!

One thought on “Prinsessan Sofias Brudbukett!

  1. Verkligen fantastiskt rakt igenom. En ståpäls som aldrig ville ta slut! Kärleken gick rakt igenom rutan och jag kom på mig själv med att sitta och le framför tv:n mellan alla lyckotårar! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *