Den första jämna födelsedagen 

  
Idag tog jag på mig den här loppade klänningen och åkte på kalas. Ångrar mig lite att jag inte tog den på bröllopet, trivs bättre i denna som har fint fall och tyg. Men nu fick den ju komma på kalas ändå!

  
Såklart fick födelsedagsbarnet, min brorsdotter som blev 10 år en blomma. Gott och blandat från trädgården i en silverskål skulle man kunna kalla den. Underbara sommar!

  
Vi har ätit och lekt och pratat, bästa party innehållet! Så här glad blev min pappa när han just förlorat på klassikern ”pennan i burken”. En enkel lek som alltid är lika rolig och jag lyckades vinna mitt lilla heat jag med.

  
I present hade Frida önskat sig örhängen och jag hittade de här med en hashtag som hon tyckte om. Passade fint då hon fått sin första egna telefon i present på morgonen. Att fylla 10 år är första jämna födelsedagen och lite extra stort, klart man ska fira då! Minns faktist min egen 10 åra dag som också firades på landet och jag fick min första helt egna ögonskugga i present! Den var blå, det var ju 1983, och jag hade den kvar i många många år.

  
Grattis fina go Frida önskar tante Anna!

3 thoughts on “Den första jämna födelsedagen 

    • Klart man får! De var från Albrekts guld på A6 och en riktig hit i deras åldersgrupp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *