I Love HJO!

Igår tog vi en utflykt till Hjo, jag och Anne och våra pojkar. Förra året åkte vi till Asteid Lindgrens Värld ihop och det var så roligt att få en hel dag ihop med en ny vän, att verkligen hinna prata. Så kanske kan det bli en tradition för nu har vi gjort årets utflykt tillsammans och det var så mysigt.

  
Killarna hade sina kickbikes och vi rörde oss sakta i Hjo centrum hela dagen. Lekte och fikade i Stadsparken, åt glass och bara strosade runt. Köpte lite te och billiga böcker, annars inget. Verkligen bara strosade, så skönt.

  
Grabbarna badade länge i badet som är gratis. Smart drag för då kan man stanna längre i Hjo och gå in och ut från badet vartefter väder och hunger ändrar sig. Gillar!

  
Vi åkte det lilla tuff tuff tåget och det var väldigt mysigt. Sen blev det god glass här och Anne lärde mig hur man tar en panorama bild med telefonen. Ja man lär sig nått nytt varje dag, vilken smart funktion 😉

Vänskap, tänk att det går att få nya vänner hela livet, det är fantastiskt. Det kostar lite i form av mod och tid men det ger så enormt mycket tillbaka. Pass på att investera i dina vänskaps relationer både gamla och nya under sommar och semester. Kanske kan ni ta en tur till Hjo tillsammans, det borgar för en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *