Festdekorationer som ger det lilla extra

IMG_7745

 

Ett måste på bröllop är björkar, nästan oavsett årstid. Jag valde att istället för som vanligtvis ha korta och fylliga björkar ha två smala och höga i entren. Inne på stammarna fäste jag en batteri-ljusslinga. För att förstärka naturtemat tog jag med stubbar i olika höjder och placerade å några olika ställen i lokalen.

 

IMG_2614.JPG

 

Här fick de stora bryggeriflaskorna vara och i deras embar ( heter det så?) brann istället ljus. Enkelt och fint.

 

IMG_2667.JPG

 

Välkomnande och mysigt i entrén.

En annan viktig plats när det vankas fest är toaletten, för vilket annat rum vet man med säkerhet att alla gäster kommer att besöka under kvällen? Här är enkelt att göra fint med doftljus och en liten blomma på handfatets kant och gärna något större på golvet när plats finns.

Utanför toaletterna ställde jag en gammal målarstege med lite enkla dekorationer. (Ingen vidare bild jag vet, men svårt att hinna fota allt under ett fantastiskt roligt bröllop.)

IMG_2616.JPG

 

Inne på toaletten hade jag gjort en extra grej. Missade helt att fota den men den hamnade å Instagram så vi lånar den bilden:

 

IMG_2687.PNG

 

En FÖRSTA HJÄLPEN låda med lite av varje i, allt från Treo till hårnålar, puder och bindor, plåster och hårspray kan ju behövas under en lång och rolig festnatt. En liten extra grej som är både roligt och smart, testa får du se!

2 thoughts on “Festdekorationer som ger det lilla extra

  1. Hej, sååå roligt att följa bröllopet här med bilder och tankar som tänkts. Vill bara säga att du har rätt det heter ”embar” men stavas med ä.
    Var på promenad med mitt barnbarn Tim, 8 år. Han använde order promt helt rätt och jag blev så lycklig inombords.
    Ser fram emot nya fina blider och tankar kring ur det blev så.
    Ha de gott!
    Gun-Britt

  2. Det är så underbart att läsa dina inlägg och drömma sig tillbaka till ett fantastiskt bröllop! Det var så fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *