Rosor & Ränder

  
I tisdags tittade jag in en snabbis hos Erik i Huskvarna – såg nämligen att vagnen med Gratis Krukor var framställd när AnnaMalin och jag fönstershoppade lite på måndagspromenaden. Jajamensan jag fick med mig en massa tjusigt som ni får se framöver. Sen blev jag kär i den här som stod i ”finskåpet” vid kassan och kunde bara inte åka hem utan den. Rosor och guld, man blir ju så glad!

  
Glad blir jag också när den här fina tjejen kommer på besök! Joels flickvän Elisa är en riktig glädjespridare här hemma. Idag har de varit barnvakt eftersom fritids hade stängt för planering. Jag köpte med mig revbensspjäll och potatissallad och tog med mig hela gänget till stranden en stund. Vilka vågor det var idag! Större än havet. Älskade Vättern.

  
Spela spel på badfilten i lä bakom en doftande rosenbuske – hur mysigt?

Ser att team randig är framme igen! Alltså när jag kollar sommarens bilder blir min förkärlek för randigt väldigt så att säga synlig. Här har jag till och med lyckats pricka in samma färg på brorsornas t-shirts?! Men randigt ÄR ju väldigt snyggt, klassiskt, piggt och fräscht. Alltid rätt. Eller?  😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *