Städ & bad i dagarna tre

Vilket väder vi har här ! Jag fick de där extra varma dagarna jag önskade mig! Synd bara att vårt hem är KAOS. Inte bara med stort K utan med stora bokstäver. Men med tre dagarna ledigt gjorde jag en plan. En våning per dag varje förmiddag plus tvätt varje kväll. Då blir eftermiddagen fri till SOMMAR!

  
Lagom till klockan tre landade jag och Josef på Brunstorp – det tempererade utomhusbadet nära oss som han aldrig varit på, vi kör ju mest stranden. Men jag tänkte simträna honom lite och valde bassäng. Där visade det sig bara sista öppetdagen och fritt inträde. Vi var inte ensamma 😉

  
Vi träffade kompisar och ringde efter fler, ja det var en riktigt härlig solig eftermiddag! Nu orkar jag städa tonåringarna sunkiga källare imorgon, så fylld av solenergi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *