1-0 till oss!

Nu rullar den igång mer och mer för varje dag, vardagen. Nu gäller det att hitta smarta, långsiktiga lösningar och planer. Hösten, ingen gång på hela året har jag så mycket nystartskänsla som nu listorna är många för förbättrings möjligheter finns ju på flera fronter. Idag har vi löst ett återkommande moment.

  
Maten! Vi har blivit med matkasse igen! HURRA! Det är favoriten Familyfood som får förnyat förtroende. Förra året hade vi paus, att få in en vegetarian, en lchf, en femåring, sex personer och helst två matlådor i samma kasse gick ju inte. Tyvärr. Men nu blir det ett nytt försök och första veckan kändes lovande.

  
Bokade även på en kasse med tre kg ekologisk frukt för 105 kr. Men der kändes lite, det här fatet lär ju vara slut på typ onsdag. Jag har dålig koll på det här, jag bara handlar och betalar men var inte 105 kr dyrt för detta fatet? Men EKO frukt är iochförsig värt att betala lite extra för, ska bli gott att testa apelsinerna imorpgon.

Jag – vardagen: 1-0!!

One thought on “1-0 till oss!

  1. Familyfood är bra, det har vi kört med i flera omgångar. Fr.o.m nästa vecka testar vi istället Citygross Viktväktarkasse. Har flera kompisar som kört det och verkar vara goda recept. Spännande. Så skönt att ha middagsmaten hemma och slippa bestämma vad man ska köpa. Frukostinköp går ju liksom ofta mer av sig själv =)
    Ha en bra vecka. Hoppas att vi ses på söndag! Ska bara läsa klart boken =) Passar på under amningarna här nu =)

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *