Kontakt

 

IMG_0990

Välkommen att kontakta mig för uppdrag, beställningar eller frågor!

Mail: vintageblomman@gmail.com

Mobil: 076 -135 12 90

Instagram: vintageblomman

Facebook: Anna Söderberg

Eller lämna en kommentar här på bloggen så hörs vi. PS: Du är älskad av Gud.

18 thoughts on “Kontakt

 1. Hej Söta vår lilla Anna! Är hos mormor. Hon läser med förtjusning din blogg! Vi får höras om helgen. Vi planerar att plocka i Gittans lägenhet på lördag. När fyller Wiliam år? Jobbar ti, onsd kväll och to dag. Kram mamma

   • Hej Anna!
    Va roligt läsa din blogg! Har också det vackra porslinet i blå vitt från Old luxemburg. Tycker också om gamla föremål o gillar gå i second hand men har ingenstans att ställa fler saker, tyvärr. Så snart får jag sälja själv i stället. Ja, nu är det många år sedan du o Jonas bodde över i min mysiga lägenhet på Storgatan i Hva. Ska titta in i ert nya gamla hus när jsg är i Hva nästa gång. Kram Ulla!

    • Ulla, så häftligt att du läser!! Kanske är det så att min fyndglädje grunades där i din underbara garderob 🙂 Absolut välkommen hit när ni är i stan. Och vill du minska porslinssamlingen är jag först i kön. Kram!

     • Roligt läsa din blogg! Nu hoppas jag att er kväll blir kanon. Så fin du är i din klänning och i håret.
      Och så många fina blomsterarrangemang du gör.
      Jag älskar blommor och har börjat vårstädningen på vår balkong idag!
      Allt gott från Ulla!

 2. Så fin blogg Anna. Riktigt kul att följa. Fin bild på min morfar o mormor. Jag läser den med förtjusning . Den rosa tapeten var bra! Keep on!!

  • Tack pappa, love you! Det är ju du som lärt mig tapetsera. Ett inlägg om det kommer nog så småningom, så keep reading 🙂

 3. Hej! Vad roligt att läsa din blogg! Du är verkligen en inspirationskälla, både som person och med dina idéer. Kramar Helen

  • Oj, tack! Nu blev jag glad ända ner i magen! Stor kram till dig 🙂

 4. Mycket fin sida med tjusiga arrangemang! Jag har faktiskt också en del av Blåklintservisen. Släktingen Magnus

  • Vad roligt, så glad jag blir! Varma kramar till dig! Vad tycker du är roligast att läsa om, är det något speciellt du skulle vilja läsa mer om?

   • Hej Du Sköna,
    Dina loppisfynd, renoveringen av huset, blommorna, allt är av intresse. Jag tycker jag ”känner” din tankegång i dina köp och i det du gör och så får jag idéer.

    Varma kramar till dig också.

    • Oj så glad du gör mig! Varmt tack för att du tog dig tid att skriva och berätta. Det är precis det jag önskar med bloggen, att ge inspiration och igenkänning. Tack och kram!

 5. Hejsan goa du!
  Vilka fina bilder du har i din blogg!
  Det passar dig alldeles utmärkt att skriva och fota om dessa områden.
  En inspirationsblogg för många!!
  Stor kram / Solla

Comments are closed.